Mellandagsrean

2013-12-26 13:02:55
Har varit på stan och krigat på mellandagsrean, helt sjukt mycket folk var det där, förstår inte att jag ens orkade, men fick med mig detta hem tillslut iallfall + några trosor:
Mjuka byxor, parfym, smink och örhängen till mig, och 2 t-shirtar till Anton.

Juldagen

2013-12-25 10:48:02
Hade en superfin jul igår. Jag, pappa och mina syskon var hemma hos han. Vi åt gröt, åkte iväg och kollade på deras nya lägenhet, kollade på film och kalle. Sen var det julklappsöppning, blev supernöjd med mina julklappar :) Tog ett bad efter julklappsöppningen för att inviga mitt nya badskum som jag fick, sen var det middag!
 
Kände mig dock rätt hängig igår, och somnade i soffan efter middagen. Avslutade dagen med att hämta Anton hos hans pappa, där jag även blev kvar en stund och drack lite kaffe. Trevlig julafton!
Vår fina jultomte ♥
 
 

God jul allihopa!

2013-12-24 10:57:30
Satt för några dagar sen och slog in dom här julklapparna på mitt och Antons vardagsrumsgolv, nu ska dom packas ihop och tas med hem till pappa, för där ska jag fira i år. Känns läskigt vuxet, att för första gången packa ihop mina julklappar och ta med dom dit vi ska fira, det har alltid varit mammas jobb ju. Men det känns bra, väldigt bra! 

God jul allihopa!

Jobbat natt

2013-12-22 05:30:00
Kom hem från jobbet för en stund sen. Sitter just nu och äter klämmackor till kvällsfika, så sjukt gott! Hade dock ingen ketchup :((( Får köpa imorgon.
Hade tänkt kolla på ett avsnitt av Greys innan jag somnar, men sladden till min externa hårddisk verkar vara spårlöst försvunnen, så får sova utan Greys helt enkelt!
Gammal bild

Den senaste månaden

2013-12-21 16:31:00
 
Jag har bakat muffins, dock var det en månad sen nu ungefär, hehe
Jag har jobbat, tur det finns tillgång till en pall :)
Jag har tagit fina bilder med mina syskon
Bakat pepparkakor halva natten med Jullan
Köpt en julgran i storlek xxs
Blivit färdig chefsassistent på max, samma eftermiddag spontanåkte jag och Cornelia till birsta för att stänga när dom hade möte. På vägen dit frös spolarvätskan och vi fick putsa rutan med servetter på väggrenen på e4an. Det blev en långdag från 8-02:30, dagen efter fick vi hotellfrukost, det förtjänade vi. Självklart måste man då ta av allt!
Jag och Anton har bakat pepparkakshus
Det var storm, blåste som tusan gjorde det. Den kvällen var jag hos Jullan igen och bakade kakor, husfruar som vi är. Det blev kolakakor och några torra kakor
Jag, Josse och Linnea hade en dunderfylla, dagen efter ville jag aldrig dricka mer
Dock tog det inte ens en vecka innan vi hade julfest med jobbet, då drack jag igen. Fast först hade vi möte och julbord på Hov!
 
 
 
 

RSS 2.0