Ledig idag med

2013-05-27 15:07:46
Igår jobbade jag ett kortpass, och idag lyckades jag bli ledig, väldans skönt! Har varit ute en sväng med Anton och gjort lite småärenden. Förrutom det har vi bara varit inne och vilat, skönt och välbehövligt.
Igårkväll däremot var jag ute och sprang, 6,6 km blev det, sprang dock inte hela vägen men kanske halva.

Nya findatorn

2013-05-27 14:55:03
Skärmen på gamla datorn råkade spricka, så kände att det var dags för en ny, den nya funkar finfint!

Ledig lördag

2013-05-25 16:35:08
Den här veckan har jag jobbat och slitit, men idag är jag ledig! Jag har ätit gofrukost med Anton, köpt en dator och gjort smoothie. En fin ledig lördag!

Jobba jobba jobba

2013-05-20 10:56:10

Igår jobbade jag hela dagen, och efter jobbet gick jag och Anton tillbaka dit och hämtade en sak jag glömt och köpte lyxshake!
Om ungefär en timme åker jag och 2 till till övik och jobbar, vi börjar 4 där och slutar ca 20-21, sen bär det av hemåt, det blir alltså en riktigt lång dag idag. Det blir det imorgon med, som det ser ut nu så ska jag jobba 8-12, sen är det matmässa hela dagen och efter det middag och fest.
Jobbar även långpass, onsdag-fredag, så uppdateringen lär bli dålig nu ett par dagar.


Mellomys

2013-05-19 01:05:58

Ikväll har vi haft mellomys, det gick inget vidare för Sverige men vi hade trevligt ändå!
Nu ska jag sova, imorgon blir det jobb!


Gult är fint

2013-05-17 14:36:08
Det blev ingen simning igårkväll, men ett bikniköp blev det ändå. Hoppas på att jag kommer få mycket användning av min nya fina gula i sommar!
Istället för att gå och simma så bakade vi kladdkaka istället, det känndes ungefär lika duktigt :)
Nu ska jag göra mig i ordning lite, sen går jag till Jullan och kollar när hon sminkar Carolin inför balen, sen ska vi kolla på massa mer balfolk på stan, och sen åker jag och Anton till Lit och äter middag!

Träningsvärk

2013-05-16 12:24:00

I måndags spelade jag innebandy, i tisdags laserhallen och igår gick jag runt frösöberget, och det känns kan jag väl säga. Mina ben och min rumpa och min rygg gör ont!
Idag blir det ingen bergsklättring, dock kanske en sväng till badhuset ikväll, men vi får se hur det blir med det, skulle isåfall vara i behov av en ny bikini och då blir det helt plötsligt ett rätt dyrt bad! Skulle ju dock inte vara katastrof med en ny bikini i samlingen, men ändå.
Får ligga kvar i sängen ett tag och fundera på saken :)


Hemma hos pappsen

2013-05-15 20:31:52

Tove sitter och ritar åt mig medan grabbarna viker flygplan. Vi har även fått god mat och jag lyckades dricka en halv kopp kaffe och tycka att det var helt okej, jag kommer nog bli vuxen jag med en vacker dag!


En tisdagkväll med max

2013-05-15 11:59:55

Igår hade vi personalmöte på eftermiddagen, efter det middag och sen åkte vi vidare mot multichallenge. Där körde vi laserhallen och efter det sumobrottningsturnering! Efter två personer med näsblod hade vi vår ena chef som vinnare!
På laserhallen körde vår andra chef på taktiken:"kan man inte skjuta ihjäl dom så kan man skrämma ihjäl dom", och hade sina offer som han skrämde vid varje tillfälle, haha, jag gillar mina kollegor!
Efter det åkte vi upp till körfältet och grillade och myste, en riktigt fin kväll!

Idag har jag en sån sjuk träningsvärk, antingen från igår eller från när vi spelade innebandy i måndags, skulle gissa på båda. Dagens planer är bland annat att göra den värre!


Godmorgon

2013-05-14 09:19:48

Min dator har gått sönder, och internet på telefonen krånglar, blir less!
Nu ska jag pallra mig upp och äta lite frukost, sen blir det jobb en liten stund innan vi har ett långt personalmöte, sen middag och efter det lite aktiviteter och fest, roligtroligt!
Bjuppar på en fin bild från i lördags innan jag Julia josse och Madde skulle ut:)


3 dagar

2013-05-01 22:34:22
Jobbade natt måndag och tisdag, och det gick finfint. Är ledig idag och imorgon, så idag har jag passat på att sova ut riktigt, sen har jag skrivit lite med Anton, lagat mat till familjen och promenerat med Sandra och Julia. Morgondagen har jag inga planer inför förrutom att vila, skönt ska det bli!
Sen det nattjobb på fredag igen. Är lite orolig inför det faktiskt, har en känsla av att vi kommer få en jobbig fredag. Lördagen kommer bli desto bättre, jag har sovmorgon, jag är ledig, och på kvällen åker jag och hämtar Anton på flyget, längtar så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen :)
Jag tycker om dig så mycket♥

RSS 2.0