Onsdag

2013-11-13 08:00:09
Godmorgon! Igårkväll åkte jag till Julia och mös lite, vi fikade och pratade oss igenom en hel film. Nu ska jag strax iväg på möte, och sen jobbar jag 11-20, blir en lång dag idag alltså!
 
Här är resultatet från gårdagens bakning:

Hallon, apelsin och greys

2013-11-12 17:42:20
Har av någon okänd anledning varit utan internet hela dagen.
Har iaf spenderat dagen med att kolla på greys, baka kärleksmums och baka lingonbröd, tror båda projekten blev lyckade! 
Nu sitter jag och dricker smoothie och kollar på greys och väntar på att Anton ska komma hem.Godmorgon!

2013-11-11 09:58:49
Godmorgon! Idag är jag ledig och det är sol, och igår kom det snö som fortfarande ligger kvar!
Vaknade av mig själv för ungefär en timme sen, och nu sitter jag och äter brakfrukost. Sen tänkte jag gå ut en sväng, en promenad skulle ju sitta helt perfekt nu!
 
Funderar på att gå och kolla på mattor på någon affär. Som det ser ut just nu så kommer jag och Anton vara själv i lägenheten om två månader, för då har hans föräldrar flyttat med sig alla saker till huset som dom håller på bygga. 
Jag tycker det ska bli så himla kul att köpa egna möbler och grejer och inreda som vi vill ha det, kollar på soffor och köksbord hela tiden och planerar hur jag vill att det ska se ut, även fast vi inte kommer kunna köpa några stora saker förns lägenheten står tom. Jag vill helst bara köpa allt direkt, men vi är ju även två som ska bestämma, så jag får helt enkelt lugna mig.
 

Fredagkväll

2013-11-08 21:02:54
Idag har jag jobbat hela dagen lång, samma blir det imorgon och söndag. Har haft en superdag på jobbet, vi hade internrevisorn på besök och chefen ringde nyss och berättade att vi fått ett jättebra resultat!
Anton är hos en kompis just nu så jag ligger hemma och kollar på Greys, dricker te och äter mango, lyxigt! Mindre lyxigt är att jag är lite småkrasslig igen, har vart förkyld nästan en gång i månaden den senaste tiden, så himla störigt! 

Igår var iaf jag mamma och Elin på Spakliniken nästan hela dagen. Vi bubblade inne och ute, åt lunch, bastade, hade ansiktsmask och mös! Så skönt!RSS 2.0