Jag överlevde

2013-09-16 12:51:03
En helg som börjar med fredag den 13e borde jag ha förstått att den aldrig kunde blivit bra. Har aldrig gjort så många misstag på så kort tid förut, känner mig så otroligt dålig. Väntar fortfarande på att telefonen ska ringa och att jag ska få veta fler saker jag misslyckats med.
Gårdagen räddade dock mig helg, jag redde ut mina misstag så gott jag kunde och på kvällen åkte jag och Anton till Lit och åt middag. Fick kramas lite med Rune också!
Nu ska jag äta lite lunch, och sen ska jag ut på en lååång promenad i regnet.
 

Höst

2013-09-16 12:32:38
 

Ledig onsdag

2013-09-11 15:04:31
Idag har jag ätit lunch med Anton och sprungit en snabbis på stan. Nu ska jag ut och springa bort min träningsvärk, eller eventuellt springa på mig lite mer.
Mästerkocken kockar vidare blir nog namnet på mitt matlagningsprogram!

Helgen

2013-09-09 23:48:08
I fredags jobbade jag natt. Vid 12 i lördags blev jag väckt, då hade Anton gjort pannkakor. Sen gjorde vi absolut ingenting hela dagen och det var så skönt! Hade verkligen längtat efter en sån dag, jag behöver dom ibland.
Vid 18 klev vi upp och åkte och hälsade på pappa, Tove och Milo. Vi åt god mat, pratade och så spelade vi lite TV-spel. När vi kom hem kollade vi på Kill Bill 1, sen somnade vi direkt.
 
Igår blev det pannkakor till frukost igen, min hemmafru är så duktig :) Resten av dagen spenderade vi framför Kill Bill 2 och Breaking Bad.
Vid middagstid åkte jag till bowlinghallen med jobbet, där var det restaurangmästerskap i bowling. Efteråt fick vi middag på Innefickan, och sen satt vi på Jane Doe tills som stängde.

Laddar för nattjobb

2013-09-04 11:42:37
Igårkväll efter att vi kommit hem från momma så åkte jag tillbaka till stan igen. Jag och Anton åt mammas biffar med fetaost i, med klyftpotatis och tzatziki till middag, huuur gott som helst.
Efter det kom Jullan hit en sväng, vi kollade på idol och planerade lite roliga saker. När hon hade gått gjorde jag och Anton kvällsfika, och sen gick vi och la oss.
Idag laddar jag för nattjobb, Anton kommer strax hem och äter lunch med mig. Sen tänkte jag ge mig ut och springa eller gå lite!
Smoothie med smak av persika, papaya, annanas och hallon

Tisdag

2013-09-03 12:24:59
Är fortfarande kvar i Lit, har rensat lite på rummet idag. Slängt gamla skolböcker som jag inte vill ha kvar, 3 år gamla betalda räkningar (varför sparar jag sånt?), folköl som legat under sängen som antagligen jag gömde där när jag var mindre och sen glömde haha, typ såna saker. Har även packat ner lite grejer i en kartong som ska med till stan redan ikväll!
 
Strax kommer mamma och Julian och hämtar mig och Nima. Då ska vi åka och hälsa på momma en stund!
Jag och momma för sisådär 15-16 år sen.

Planet

2013-09-02 14:09:24
 

Hemma i Lit

2013-09-02 13:39:04
Igårkväll när jag hade jobbat klart så köpte jag och Anton med oss thaimat och åkte till lit, så otroligt gott var det!
Vi tog ett bad efter maten och sen somnade vi nästan direkt, 14 timmar lyckades jag sova i, det behövde jag!
 
Vi har Nima på besök här, så vi har varit ute på en liten promenad nyss. Om ett tag tänkte jag rensa bort massa saker på mitt rum, typ sånt som jag sparat i lådor under sängen och som aldrig kommer komma till användning iallafall.
 

RSS 2.0