Mer vårfint

2014-02-24 19:48:00
Även detta är från Bikbok, förutom skorna som är från HM.

Lyxig lördag

2014-02-23 17:30:32
Igår blev en lyxig dag, jag och Anton började dagen med sovmorgon, därefter blev det brunch på clarion hotell som vi fått i allahjärtansdagpresent av mamma. Så sjukt gott var det! Det fanns äggröra, bacon, revbensspjäll, frukt, pannkakor och massa mer gott. 
Efter den brakfrukosten kände jag för en långpromenad med Illi, så vi var ute och strosade i finvädret i en timme ungefär.

På kvällen åt vi middag i lit, raklett blev det, typ som fondue fast på stekplatta, det var sjukt gott det med! 
Efter det åt vi ben and jerrys till efterrätt och spelade sällskapsspel, Med andra ord och ett annat parspel som jag inte minns vad det hette, jag och Anton vann alla omgångar iaf! Höhö 

Idag har vi bara chillar och lämnat tillbaka Illi till Antons pappa, så nu är det lite tomt här :( 
Vi har redan ätit middag pch nu ligger vi i soffan, tror vi ska försöka städa lite sen om vi orkar! Lite mer från ikea

2014-02-23 14:46:00
En stor skohylla med avlastningsbänk också, det tror jag vi skulle behöva. Spegeln vill jag ha i sovrummet, och på hyllan där ska 1 eller 2 par av mina favoritskor stå. Fin tvättkorg till toan, det är ju så fruktansvärt jobbigt att bära tvätten flera meter till korgen i sovrummet! Taklampan vill jag ha vid köksbordet och golvlampan i hörnet vid soffan.
Piedistalen skulle jag vilja ha 3-4 fina blommor i någonstans, vet dock inte vart. Och en hög blomma som ska stå på golvet någonstans är nästan ett måste, och det finns ju så mycket fina och billiga blommor på Ikea :) Sist jag köpte en blomma på Ikea så hann den dock frysa ihjäl innan jag hunnit till bilen, det var inte så lyckat :(

Vår(kl)väder

2014-02-20 14:31:41
Finns så himla mycket fint i affärerna nu när det börjar bli vår, och vädret gör ju inte precis att man blir mindre sugen. Ska dock försöka spara på pengarna tills London och köpa lite där istället(finns dock en risk att jag inte kan hålla mig ifrån klänningen).
Allt är från Bikbok förutom skorna som är från HM.

Senaste från instagram

2014-02-20 14:26:00
Jag och Anton gjorde nutellasemlor för någon vecka sen, så sjukt gott!
Vi hämtade hem den här latmasken
I lördags hittade jag den här på hemköp, har ätit 2 till sen dess, hehehe
Illi-Vanilli fick också lördagsgodis och det blev hon superlycklig för

Lite från ikea

2014-02-20 13:59:15
Alla stora saker som vi behöver till lägenheten har vi redan nu, det är några tråkiga grejer som t.ex dammsugare och kastrull som vi kommer behöva köpa, annars är det bara småsaker. Här är lite fina grejer från Ikea som jag vill ha:
Pallen vill jag ta till mitt keyboard som ska stå i vardasrummet, och lampan i vardasrumsfönstret. Sen blev jag lite kär i citrusblommorna, dom skulle vara superfina i en varsin kruka (typ den uppe till höger), och kaktusar har jag alltid gillat (kanske mest för att dom inte behöver vattnas så ofta, hehe). Våningsfatet är väl egentligen tänkt som ett kakfat, men jag skulle vilja ha frukt på det, tror det skulle bli fint :)

Ätit lunch med mamma

2014-02-20 13:07:30
Det blev lunch på stan med mamma idag, en varsin italiensk pizza vart det. Supergott och trevligt :)
Nu ska jag läsa på lite om Londons tunnelbanesystem, det har blivit mitt ansvarsområde inför Londonresan, haha.
Mammsen ville inte var med på bild :(

Slapparonsdag

2014-02-19 14:10:47
Har suttit inne mest hela dagen trots det fina vädret, bara en kort prommis med vovven. Har tittat lite på tv, pillat på datorn, ätit pizza till lunch och varit allmänt slö. Har varit så himla trött och haft ont i huvudet och halsen i några dagar, halva chefsgruppen på jobbet + många fler är sjuka, så jag väntar bara på min tur.
Nu ska strax till tandläkaren, sen blir det en kväll och natt på jobbet.
Vår fina skål, duk, tvbänk, osv. Vi har fått till det väldigt bra här hemma, dock är det fortfarande väldigt rörigt eftersom Antons föräldrar har kvar mycket av sina saker här.

Hej igen bloggen, igen

2014-02-19 12:21:00
Jag lever, allting flyter på som vanligt! Jag har jobbat och gjort sånt som jag vanligtvis gör.
När det började bli dags för mommas begravning så hade jag ingen lust att skriva, för jag ville inte skriva om det, och det var typ det jag hade i huvudet hela tiden. Och sen kom jag helt enkelt inte igång att skriva igen. Men nu är jag tillbaka för ett tag.
I 1 1/2 vecka har vi haft Antons hund här, för att testa hur det funkar för oss att ha hund och ifall jag är allergisk. Nu har vi haft henne när jag jobbat natt, och det har gått super! Och visst känner jag av henne lite, allergin alltså, men det är så lite att jag antagligen inte märkt något ifall jag inte vetat att jag var allergisk :) Om ett par dagar åker hon hem till Antons pappa där hon bor egentligen, vet inte exakt vilken dag, för nästa vecka jobbar jag dag och då känns det onödigt att hon ska behöva vara ensam hemma här när hon har sällskap hela tiden hos Antons pappa.
 

RSS 2.0