Ligger vaken

2014-03-23 22:31:55
Ligger vaken och kan inte sova och kände för att skriva om ett litet "världsproblem", och det är just sömnproblem som är mitt världsproblem. 
Jag är rätt trött av mig jämt typ, och sover mycket mer än Anton. Sover alltid längre än han på mornarna och slumrar ofta till i soffan på kvällarna eller när vi tittar på film. 
Men, när det väl är dags att sova för natten, då somnar han på 4 minuter medan jag ofta ligger uppe en timme eller mer för att jag inte är trött helt enkelt. Antar att det har att göra med att jag alltid sover längre på mornarna och gärna tjuvsover på dagarna, det låter ju rätt logiskt. 
Måste verkligen försöka bryta den här onda cirkeln, för det är verkligen sjukt störigt att aldrig kunna somna på kvällarna. Stressar även upp mig för att jag vet att jag kommer vara så trött imorgon om jag inte sommar snart, vilket självklart inte gör det enklare att somna. 
Ska passa på nu att googla lite tips för att somna enklare nu när jag ändå inte kan sova. Mitt kaffeförbud som jag satt för mig själv efter 18,00 när jag ska upp dagen efter, det funkar tydligen inte. Och från och med nu är det förbud för mig att powernapa! 
Lyxade till med kanelbullar och kaffe efter middagen idag, borde ha skippat kaffet:(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0