Det här gjorde jag bra

2014-11-17 20:08:43
Fick för mig att jag ville baka bröd, så det gjorde jag. Det blev ett med lingonsylt och frön. Lite bränt blev det på toppen, men annars vart det supergott!

Helgen

2014-11-17 19:56:13
I helgen var jag, mamma, Olivia och Elin och hälsade på moster Julia i strömsund. På dagen shoppade vi lite, dom har vääääldigt få affärer men jag hittade lite fint som jag visar en annan dag. På eftermiddagen och kvällen bakade vi massa gott, kokostoppar, whoopies, cupcakes och punschrullar.
 

Träningsvärk och lite sånt

2014-11-14 16:33:45
Efter en 7 km promenad i tisdags, 5 km springtur igårmorse och 1,1 mils promenad igårkväll så är mina ben och min rygg död idag. Är grymt stolt över mig själv, speciellt att jag klarade att springa 5 km. Nu vet jag att jag kan, att jag antagligen kommer överleva nästa gång också.
Ska på gymmet ikväll och köra lite axlar, armar och bröst, sen kan jag verkligen ta helg med gott samvete.
 
Jag har ett litet viktmål också(förlåt mamma). Sen jag slutade träna för 1-1,5 år sen så har jag gått upp 10 kg. Jag tycker inte själv att det syns överdrivet mycket, men det känns, och täckbyxorna som jag hade förra vintern går inte ens att stänga.
Jag tänkte försöka gå ner 5 kilo och stanna där, mer än så behövs inte tycker jag. Men vi får se hur det går, tänkte verkligen försöka börja gymma på riktigt igen, och då kan det ju hända att jag lägger på mig muskler istället och inte går ner något. Fast risken att jag skaffar muskler är nog inte så stor, min kropp verkar inte veta vad det är för något.
Från årets sista(och andra hehe) promenad i ladängsbacken för någon månad sen.

Sonja

2014-11-12 21:50:00
Läget i hamsterburen efter det här uppehållet ligger till så att Siw dog, av okänd anledning. Men Sonja lever och mår bra, hon har plötsligt ändrat färg från grå till vit. Det är vinterpälsen tydligen, det är mycket vitkigt att kamouflera sig på vintern, speciellt när man bor i en knallröd bur med grön/rosa/blå/gul/osv indredning...

Trassel i snön

2014-11-12 15:32:00
 I helgen var vi hos Antons pappa, varning för bildbomb på Trassel.

RSS 2.0