Påsken hittills

2015-04-04 19:52:42
I Onsdagskväll var jag och Trassel på f4 och tränade lite. Vi testade även på nosework  och det var superkul! Bokade in en hel kurs i det på en gång när jag kom hem, hoppas det finns en plats över åt oss i kursen.
På skärtorsdagen åkte vi lite skidor, men hundspåren i spikbodarna/odensala var inte skötta alls så vi fick köra i decimeterljupa spår som någon tapper åkare kört upp haha. Hade tänkt åka runt 10 km men det blev bara 4, orkade inte kämpa mer i ljupsnön. Drog även världens fetvurpa och sträckte baklåret så det sabbade skidplanerna jag hade för igår och idag också :(
På kvällen var jag ut med bla Julia och Sandra, och Josse och Linnea som är hemma, men jag är ju sämst på att plocka upp telefonen i såna lägen så därifrån blev det inga bilder.
Igår var vi till Bjärme, och istället för skidåkning så var Anton och Trassel ute med crossen. Trassel springer alltid efter när Anton åker, superbra sätt att göra lillen trött ;) Efter det var han varm och då gick vi en sväng och Trassel fick dra kättingar. Riia fick följa med också, blir så chockad varje gång jag går med henne över hur fint hon går i koppel, är inte precis van det hehe.
Och till sist, idag var jag och Trassel till fagerland och grillade hos Jens föräldrar. Supermysigt! Trassel har dragit Gabriel på snowboarden och fått sitt största fan i form av min 3åriga "styvkusin" och Julian har tränat massa trick med honom, kul till en början tyckte Trassel men sen vart han less. Han däckade så fort vi satte oss i bilen hem och har mer eller mindre sovit sen dess, haha.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0