Två bra dagar

2015-02-19 10:11:53
I tisdags spenderade jag hela dagen till att råplugga inför tentan igår, och på kvällen var jag till Sandra och firade henne på sin 22års-dag. Det är helt sjukt hur gamla vi börjar bli, dom senaste åren har gått så himla fort!
Aja, hon bjöd iaf på fruktsallad, kladdkaka och cookies och vi åt och snackade skit ett bra tag. Julia, Carolin och Sandra var också där.
Igår var tentan, och den gick verkligen skitbra, blir så lycklig när det händer! Efteråt tog jag en långpromenad och sen kollade jag på biggest loser innan middagen och sen åkte jag och Trassel och tränade. Vi var på F4 hundcenter där vi gått kurser, och tanken är nu att vi ska dit varannan vecka och träna lite. Trassel behöver verkligen öva på att fokusera bland andra hundar, för två veckor sen när vi var där så var han totalt värdelös på att slappna av och fokusera, men igår gick det mycket bättre! Blir så stolt, och det är så kul att även vår "tränare"(eller vad man ska kalla han) märker skillnad mot för hur Trassel var för ett halvår sen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0