Grekland

2015-06-30 22:33:10
Lite spontant sådär så bokade jag och Linnea en resa till grekland, kom hem för en vecka sen. Här kommer en hög med massa blandade bilder i en himla oordning:
 
 

Vårruset och jobb

2015-06-05 23:00:12
Igår sprang jag vårruset, Elin och Josse också. Jag sprang på 35,58, hade satsat på max 35 minuter men efterråt kände jag verkligen att jag inte hade kunnat klarat att springa så mycket snabbare, så jag är väldigt nöjd ändå! Nästa år satsar jag på 34 minuter :)
 
Idag har jag jobbat 8 timmar och mer jobb väntar i helgen och nästa vecka. Jag kommer jobba många pass som börjar 11 i sommar, vilket innebär att jag ofta slutar 19 eller 20. Det är sjukt sega pass tycker jag, hela dagen försvinner liksom. Men det funkar bäst så med Trassel, då behöver han bara vara ensam i drygt 5 timmar tills Anton kommer hem. Det känns som en rätt självklar uppoffring från min sida, att jobba sega pass för att lillen inte ska behöva vara hemma själv allt för länge, det är ju inget liv för en hund att sitta själv i en lägenhet hela dagarna.
 
Nu tror jag att jag ska ta en sista kvällsrunda med Trassel och sen sova.
 

Sommarlov och inga måsten

2015-06-04 11:35:50
Nu har jag sommarlov, ska iofs jobba till och från hela sommaren, men ändå. Det känns så konstigt, när jag minns mina sommarlov från gymnasiet och högstadiet så kommer jag inte ihåg att jag var såhär rastlös. Jag minns bara att jag hade jättekul, det var varmt och jag gjort något spännande varje dag. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra och det känns skitkonstigt att inte ha något plugg, och ja jag känner mig fruktansvärt rastlös av att bara sitta här, nästan stressad. Jag kan egentligen göra precis vad jag vill idag men fantasin är ju inte den bästa. Blir dessutom lite stressad över att halva dagen redan gått trots att jag inte har några måsten alls idag.
Dagens to do list som jag kommit på medan jag suttit och skrivit:
  • Gå på Claes Ohlson och byta min kolsyrepatron.
  • Gå på banken och se om man kan få lite snabbhjälp angående sparande.
  • Städa undan alla skolböcker som ligger utspridda över hela lägenheten.
  • Testa om min ICA-kort funkar.
  • Vårruset(ikväll), wihoooo!
Angående ICA-kortet, jag tror jag snittat 2 samtal i veckan till ICA den senaste månaden pga krångel med kortet. Jag har flyttat över mitt kort till ett eget konto, från mammas, och jag förstår inte hur svårt det kan vara att lösa. Kanske är det jag som är osmart men jag tror nästan att jag vågar skylla det här helt på dom. För en månad sen sa dom att dom skulle skicka en pinkod, idag fick jag den, och det var en himla procedur att få den kan jag lova. Det skulle vara så skönt om kortet faktiskt funkade idag. Aja, nu ska jag göra något vettigt, typ klä på mig.
Gårdagens efterrätt, vi åt middag hos Josse.
Hundselfie.

RSS 2.0