Dagen efter tenta

2015-03-28 08:58:27
Igår hade jag tenta, hela veckan innan har alltså mer eller mindre gått åt till tentaplugg. Det känns bra nu efteråt iaf, hoppas jag känner rätt. 
Idag är det superfint väder, det skulle vara mysigt att åka lite skidor(eftersom det kom typ 2 dm snö igår) men jag vet inte hur spåren ser ut. Dessutom måste jag anpassa mig och välja dom spår där man får ha hund. Ger mig kanske ut på jakt efter ett fint skidspår senare :) 
Firade avklarad tenta med att shoppa saker till Trallan, bla nytt halsband eftersom "muskelknutten" förstörde sitt i tisdags. 

Intervaller

2015-03-24 10:05:00
Igår körde jag och Trallan intervaller, det finns en löparutmaning här som jag tänkte köra. Det kommer en ny utmaning varje vecka i 10 veckor och jag tänkte försöka köra alla i 10 veckor, wish me luck! Känns dock väldigt bra att jag var ute första dagen av första veckan igår, jag tror inte riktigt att jag kommer springa alla 30 gånger men det känns ju ändå lovande att vara ute i god tid första veckan. Utmaningen tar 45 min och igår tog jag mig drygt 5 km(inklusive upp och nervarning).
Idag har jag ont i stackars låren och rumpan men det förtjänar dom. Nu ska jag fixa Elins present, gå en sväng med Trassel, fixa mig och förhoppningsvis hinna plugga lite innan jag åker till Lit för att fira Elin som fyller 20 idag! ♥
Skitig och trött men väldigt nöjd.

Den här veckan

2015-03-20 10:43:51
Trallan har invigit sin nya sele, nu ska den taniga lilla korven bygga lite muskler.
Dom två plantorna längst upp som är lika har jag ju iofs köpt färdiga, dvs fusk. Men de tre andra plantorna/krukan utan planta har jag odlat heeelt själv, och dom växer! Iaf två av dom. Paprikor är de som jag odlat själv och de andra två är tomater.
Linnea var hemma och det firade vi. Queen J styrde över soffan.
Trallan är på tjejfest, skitkul tyckte han.
Åsså avslutade vi den senaste blogginläggslösa tiden med lite kaninsittande på en sten, normala vardagsgrejer.
 
Nu ska jag till optikern snart, och jag vill dö av nervöshet. Och juste, misstänker också jag att jag är laktosintolerant. Kommer kanske alltså behöva ställa in mig på ett liv med glasögon och utan marabou, eller åtminstone utan den mängd marabou jag äter idag. Det är psykiskt påfrestande kan jag lova.

Frukost

2015-03-11 09:26:06
Blodapelsin-hallon-havtornsmoothie. Nu ska jag fixa lite frukt och te som ska med till skolan, sen har jag föreläsningar till 17.

Träning

2015-03-11 08:36:55
Känner mig sjukt duktig med träningen just nu, sprang 3 km i måndags utan att stanna, inte världens längsta sträcka men 3 km utan stopp är bra för att vara mig. Igår var jag, mamma och Elin på bodypump och jag har redan hemsk(!) träningsvärk på vissa ställen, kan inte göra annat än att börja förbereda mig mentalt på hur det kommer kännas imorgon, speciellt med tanke på att jag och Elin har core inbokat idag också :z Tack och lov så är magen rätt smärtfri än så länge och det känns skönt inför core-passet :)
 
 

Helgen

2015-03-02 09:45:41
I helgen har vi haft en riktig slöhelg, förutom 3 timmars jobb under natten mellan fredag och lördag, och en sväng på stan i lördags så har soffliggandes hela helgen pga träningsvärk(och ev lite lathet). Var ju på bodypump i torsdags och jag har fortfarande sån träningsvärk att jag har problem att gå normalt i trappen. Visst är det skönt med träningsvärk ibland men den här gången gick det lite över gränsen haha.
Fredag
Livet är inte lätt när man har så många leksaker och inte hinner rädda alla från dammsugaren.
Lördag
Jag och Jullan gick på stan en sväng och på kvällen hade vi mellomys och lyxade till det med chokladfondue, Trallan höll sig till vattenmelonen.
Söndag
 Igår var en riktig slödag, vi vaknade vid 11 och sen låg vi i soffan mest hela dagen. Trassel önskade Gossip girl-marathon, so what to do, det blev Gossip girl mest hela dagen. Vid 19 kom Anton hem och då hade jag gjort kyckling m klyftpotatis och pepparsås, sen somnade vi vid 22, var alltså bara vaken 10 timmar igår men jag kände att det räckte haha.

RSS 2.0